Bent u ook een fan van extreme watersporten? Dan zijn de hoverboard lessen van Jet-Fun zeker het proberen waard voor u! Hoverboarden is net als snowboarden, maar dan veel spectaculairder. Met een snowboard kunt u wel sprongen maken, een hoverboard gaat net weer wat verder. Tijdens de hoverboard lessen gaat het juist om het leren vliegen. Met een hoverboard kunt u snelheden halen van maar liefst 45 km/uur én kunt u tot 7 meter boven het water vliegen!

Tijdens de hoverboard lessen leren we u uiteraard alles wat u moet weten over deze nieuwe extreme watersport. Onder persoonlijke en deskundige begeleiding gaat u na een korte instructie samen het water op. Om zowel uw veiligheid als die van de instructeur te waarborgen, wordt het vermogen voor u geregeld én regelen we ook het materiaal voor u zoals natuurlijk het hoverboard zelf, maar ook een wetsuit, helm en het verplichte zwemvest.

Wat kunt u verwachten van de hoverboard lessen van Jet-Fun?

– U krijgt een uitleg van 5 minuten
– U krijgt een wetsuit te leen
– U krijgt een zwemvest te leen
– U krijgt een helm te leen
– U gaat 20 minuten Hoverboarden

PRIJS HOVERBOARDEN: € 55,- per persoon

De hoverboard lessen kunt u alleen volgen, maar het is toch veel leuker om dat samen met vrienden, familie of collega’s te doen? Ga samen de uitdaging aan tijdens de groepslessen of een verrassende workshop! U vindt Jet-fun op onze vaste locatie in het diepe water van de Zandput in Raamsdonksveer.

Vraag vandaag nog uw hoverboard lessen aan! Of neem eerst contact met ons op via
06 22 36 47 38 of info@jet-fun.nl voor meer informatie.