Flyboard Nederland

Flyboard Nederland

Altijd al eens willen weten hoe het is om boven het water te vliegen? Dan is flyboarden zeker wat voor u! Dit is namelijk dé nieuwste vorm van watersport, waarbij u de ultieme ervaring beleeft om maar liefst 13 meter boven het water te vliegen. En het mooie is, u hoeft hiervoor niet meer naar het buitenland. Dankzij Jet-Fun Nederland B.V. stapt u nu op een flyboard, gewoon hier in Nederland.

Vliegen met een flyboard is niet zo moeilijk. In Nederland krijgt u bij Jet-Fun de instructies van één van onze ervaren en deskundige instructeurs. Na een korte uitleg gaat u samen het water op. U heeft dan een flyboard aan uw voeten met twee krachtige waterstralen die er voor zorgen dat u letterlijk omhoog getild wordt boven het water. Uw instructeur regelt het vermogen voor u, zodat u alleen maar datgene hoeft te doen, waarvoor u gekomen bent: intens genieten van uw vlucht boven het water! En wilt u even afkoelen van al dat vliegen, dan duikt u net zo makkelijk en zo sierlijk als een dolfijn weer het water in.

U kunt in uw eentje gaan flyboarden, maar in een groep is het nog veel leuker! Daarom bieden we naast individuele lessen, ook groepslessen aan en verrassende workshops.

Met Jet-Fun kunt u met een flyboard vliegen op onze locatie in Nederland bij de Down Under. Dit is onze vaste locatie in het diepe water van Nieuwegein.

Ga ook de uitdaging aan en leer vliegen boven water! Stap op een flyboard in Nederland op onze mooie locatie bij de Zandput in Raamsdonksveer.

PRIJS FLYBOARDEN: € 55,- per persoon